08/03 - 8u - Ontbijtseminarie | CrossRoads 2 op zoek naar innovatieve Vlaamse en Nederlandse projectideeën

Locatie: VKW Limburg - Kunstlaan 16 - 3500 Hasselt

Aanvangsuur: 08:00

Graag nodigen we je uit op woensdag 8 maart 2017 om 8u00 bij VKW Limburg, Kunstlaan 16 in 3500 Hasselt voor een ONTBIJTSEMINARIE rond CrossRoads2.

CrossRoads2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het heeft als doel het stimuleren van duurzame grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovatieprojecten tussen KMO/MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg).

De kerntaak van CrossRoads2 bestaat uit het stimuleren van innovatie met een grensoverschrijdende meerwaarde door middel van:

 • MATCHMAKING: het samenbrengen van bedrijven en begeleiden van Vlaams-Zuid-Nederlandse consortia die samen projecten opzetten
 • SUBSIDIE VOOR HAALBAARHEIDSSTUDIES: het financieel ondersteunen van bedrijven bij hun haalbaarheidsstudies (uitgevoerd door een extern expert), met als doel het opzetten van een innovatietraject in een latere fase (50%, maximaal: € 10 000)
 • SUBSIDIE VOOR INNOVATIEPROJECTEN: het financieel ondersteunen van clusters van bedrijven bij hun Vlaams-Zuid-Nederlandse innovatieproject (45%, maximaal € 135 000)
 • FOLLOW-UP: een vervolg geven aan deze projecten en het proactief meedenken naar vervolgstappen en valorisatie van de opgedane kennis.
 • De 3e CrossRoads call staat nu open - deadline 31 maart 2017 - voor projecten met een focus op: life sciences & health, agrofood, biobased economy, cleantech, high-tech systems, logistiek en maintenance

  Klik hier voor meer info en inschrijving
   
Onze diensten
 • Subsidiebegeleiding bij innovatie
  Heb je een innovatief idee?
  Wil je weten of dit idee in aanmerking komt voor financiële steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen?
  Of zoek je ondersteuning en begeleiding bij het uitwerken van je subsidiedossier?
 • Kennis & Partners
  Zoek je specifieke kennis voor een technologisch probleem?
  Bundel je wel de juiste krachten voor het welslagen van je innovatieplannen?
  Sta je open voor samenwerking?
 • Individuele coaching
  Zoek je advies op maat van jouw bedrijf?
  Heb je vragen rond intellectueel eigendom?
  Wil je weten hoe jouw idee te valoriseren?
Volg ons
Twitter LinkedIn rss YouTube